Metal City Radio (alternative player)

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Various Artists – Nuclearblast Monsters of metal Vol. 4

Ακόμα μία DVD συλλογή από τη Nuclearblast, με τίτλο “Monsters of metal vol.4”. Αποτελεί το τέταρτο μέρος μιας σειράς από DVD που έχουν κυκλοφορήσει παλαιότερα με μεγάλη σχετικά επιτυχία.
Έχοντας δει και τα προηγούμενα τρία μπορώ να πω πως είναι η καλύτερη.
Το πρώτο DVD περιλαμβάνει video clip συγκροτημάτων της εταιρίας με πιο «ακραίο ήχο», ενώ το δεύτερο κυμαίνεται σε πιο φυσιολογικά πλαίσια.
Στο πρώτο DVD θα βρείτε τα video clip των: HAMMERFALL και “Blood bound”, JUDAS PRIEST και “Revolution”, NILE και “Execration text”, CANDLEMASS και “Black dwarf”, IN FLAMES και “My sweet shadow”, “MESHUGGAH και “Shed” “SOILWORK και “Nerve”, KREATOR και “Impossible brutatlity” και πολλά ακόμα.
Σαν bonus υλικό υπάρχει με μορφή audio κομμάτια από τις καινούργιες δουλειές των: THE DUSKFALL, PRIMAL FEAR, HYPOCRISY, CRYSTAL BALL, SUBWAY TO SALLY, EXODUS, CATHEDRAL και GOREFEST.
Στο δεύτερο DVD που είναι και το καλύτερο θα βρείτε τα video clip των: GOTTHARD και “Lift u up”, APOCALYPTICA και “Bittersweet”, το καλύτερο ίσως video της συλλογής, WITHIN TEMPTATION και “Ice queen”, το ιστορικό “Balls to the wall” των ACCEPT, GRAVE DIGGER και “The last supper”, RAGE και “Straight to hell”, NIGHWISH και “Ghost love scare” και πολλά ακόμα.
Σαν bonus υλικό θα βρείτε σε «ζωντανή» έκδοση video clip των: ALL SHALL PERISH, MISERY INDEX, PUNGENT STENCH, THE DUSKFALL, DIE APOKALYPTISCHEN REITER, OMNIUM GATHERUM, ANTHRAX, DESTRUCTION, DIMMU BORGIR, HYPOCRISY, KATAKLYSM, RAISE HELL.