Metal City Radio (alternative player)

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Mob Rules - Signs Of The Time Live (dvd)

Οι MOB RULES έχουν χαρακτηριστεί σαν ένα μελωδικό power metal συγκρότημα και όπως είναι γνωστό έχουν προέλευση τη Γερμανία. Έχουν στο ενεργητικό τους επτά δίσκους με αφετηρία την πρώτη τους κυκλοφορία το 1999.
Αυτή είναι η πρώτη τους κυκλοφορία σε μορφή DVD, που συνοδεύεται με audio CD, περιλαμβάνοντας όλο το show που έδωσαν και μαγνητοσκοπήθηκε ζωντανά στην γενέτειρα τους πόλη, το Wilhelmshaven, το 2004. Τόσο η μπάντα όσο και το κοινό είχαν δημιουργήσει κάτι το ξεχωριστό εκείνο το βράδυ.
Το συγκρότημα φανερά επηρεασμένο από την ανταπόκριση του κόσμου, προσπαθεί να δώσει το μέγιστο που μπορεί σε κάθε κομμάτι που παίζει. Ο ήχος σαν σύνολο είναι σχεδόν τέλειος, με όλα τα όργανα να ακούγονται όμορφα και ανεξάρτητα.
Πολλά extras συμπεριλαμβάνονται, όπως: ένα απόσπασμα από την ζωντανή τους εμφάνιση στο Wacken Roadshow του 2003 και την προετοιμασία τους πριν βγουν στην σκηνή, μέρος από την εμφάνισή τους στο Wacken το 2000, μαζί με συνέντευξη που έδωσαν, στα αγγλικά, την ιστορία των MOB RULES σε μορφή συνέντευξης με τους Klaus και Matthias να αναφέρονται στην μέχρι τώρα πορεία τους στο χώρο της μουσικής και τέλος τα video clip των κομματιών “Black rain”, την επίσημη και την «Director’s cut» έκδοση και το “End of all days”, μία σύνθεση με ζωντανά πλάνα από το Wacken και πλάνα μαζί με τους οπαδούς τους.