Metal City Radio (alternative player)

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

HONEYMOON SUITE - HMS Live (DVD)

Από την κυκλοφορία του πρώτου ομότιτλου δίσκου τους, το 1983, οι Καναδοί AOR masters Honeymoon Suite έχουν καταφέρει να πουλήσουν συνολικά πάνω από ένα εκατομμύριο album παγκοσμίως, κερδίζοντας ταυτόχρονα πολλά χρυσά και πλατινένια βραβεία.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 χρόνων έχουν περιοδεύσει με πολλά και γνωστά ονόματα από το χώρο του κλασσικού rock και hard rock όπως τους, Journey, Heart, ZZ Top, Bryan Adams, Saga, Status Quo, Aerosmith, Jethro Tull, Night Ranger και Heart. Έχουν κυκλοφορήσει επτά studio albums, 2-3 greatest hits και 2 live album.
Μετά από την ευρωπαϊκή κυκλοφορία του δίσκου τους "Dreamland" την άνοιξη του 2002, εμφανίστηκαν σε ένα και μοναδικό show στο GODS festival στο Bradford στην Μεγάλη Βρετανία τον Ιούνιο του 2002.
Στη σύνθεσή τους έκτος από τα ιδρυτικά μέλη Johnnie Dee και Derry Grehan, μαζί τους έπαιξαν και τα νέα τους μέλη, τον Peter Nunn (Alannah Myles, Gowan, Brighton Rock) στα πλήκτρα, τον Rob Laidlaw (Lee Aaron; Kim Mitchell, Rik Emmett) στο μπάσο και τον drummer Brett Carrigan.
Η μπάντα ακούγεται δεμένη όσο ποτέ, δίνοντας μία αρκετά καλή εμφάνιση, περιλαμβάνοντας πολλά από τα γνωστά τους κομμάτια όπως τα κλασσικά "Stay In The Light", "Burning In Love" και "New Girl Now" και μερικά από τα τελευταία τους όπως τα "What I Know" and "Touch The Sun".