Metal City Radio (alternative player)

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Metal-ικά νέα

Ο Lemmy Kilmister είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι οι Motörhead πρόκειται να μπουν στο στούντιο το Φεβρουάριο για να γράψουν και να ηχογραφήσουν το επόμενο άλμπουμ τους.
Το επερχόμενο άλμπουμ θα ακολουθήσει το "Motörizer", που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2008. Επίσης, σε άλλα πρόσφατα νέα, στις 2 Νοεμβρίου κυκλοφορεί από τον βρετανικό εκδοτικό οίκο John Blake Publishing Co. το επίσημο βιβλίο "Motörhead: In The Studio" του βιογράφου Jake Brown, που συμπεριλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις με τον Lemmy.

Οι hard/heavy metallers, Vendetta, θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο άλμπουμ της καριέρας τους, "Heretic Nation, στις 6 Νοεμβρίου 2009 μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Lion Music.
Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στα Trinity Heights στούντιο του Νιούκαστλ, και την παραγωγή του έκανε το ίδιο το συγκρότημα με τον Fred Purser, που έκανε και τη μίξη του άλμπουμ.
Η πρώτη τους προσπάθεια "Tyranny of Minority" είχε κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2007 από την ίδια εταιρεία.

Οι πολύ πετυχημένοι Ολλανδοί συμφωνικοί μεταλλάδες, EPICA, που ηγούνται από την τραγουδίστρια Simone Simons, μπήκαν στα charts πολλών χωρών κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του τελευταίου τους αριστουργήματος "Design Your Universe".
Έτσι φτάσανε στη Γερμανία στο # 37, στην Ελβετία στο # 27, στην Ολλανδία στο # 8, στην Πορτογαλία στο # 43 και στη Γαλλία στο # 37.

Σπουδαία νέα έρχονται από τους Heavenly καθώς η Γαλλική μπάντα αποτελεί μια από τις αγαπημένες μου από το πρώτο της άλμπουμ "Coming from the Sky" (από τις εποχές της Noise Records). Λοιπόν οι Γάλλοι power metallers Heavenly, που συνδυάζουν μοναδικά τον κόσμο του φανταστικού με την πραγματικότητα θα κυκλοφορήσουν το πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της καριέρας τους, ονόματι "Carpe Diem", στις 25 Νοεμβρίου από τη Marquee Avalon.

Οι Overkill ανακοίνωσαν επισήμως την ένωση τους με τη Nuclear Blast! Η μπάντα υπέγραψε με τη συγκεκριμένη εταιρεία συμβόλαιο παγκόσμιας εμβέλειας και ο πρώτος καρπός αυτής της συμμαχίας θα είναι το ‘IRONBOUND', που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2010!
Ο τραγουδιστής Bobby Blitz είπε: "Είναι καλό να είμαστε σε μία εταιρεία που κατανοεί ποιοι είναι οι Overkill και πως είναι το metal το 2010, συναρπαστικό!"
Η μπάντα ετοιμάζει και μια ευρωπαϊκή περιοδεία για το 2010.

Τα τραγούδια του „Ironbound" και οι μορφές που θα κυκλοφορήσει:

01. The Green And Black
02. Ironbound
03. Bring Me The Night
04. The Goal Is Your Soul
05. Give A Little
06. Endless War
07. The Head And Heart
08. In Vain
09. Killing For A Living
10. The SRC

- Περιορισμένο Digipak
- CD πλαστική συσκευασία
- LP (180 γραμμάρια) σε Gatefold
- LP (180 γραμμάρια σε πράσινο βινύλιο) σε Gatefold – (αποκλειστικά από το mailoder thw Nuclear Blast)
- Αυστηρά περιορισμένη έκδοση cd (μόνο Mailorder)