Metal City Radio (alternative player)

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

HELLOWEEN – “Hellish videos”

Οι HELLOWEEN την δεκαετία του ’80 ήταν το συγκρότημα από την Ευρώπη που μουσικά επηρέασε πολλά νέα σχήματα και έδωσε τις βάσεις σε αυτό που σήμερα αποκαλούμε Power Metal.
Παρά τις πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους παραμένουν ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα στο χώρο με πολλές και «φρέσκιες» ιδέες στις συνθέσεις τους.
Η επιλογή των video clip έγινε από τον τραγουδιστή τους Andy Derris, μέσα από ολόκληρη σχεδόν τη δισκογραφία τους, περιλαμβάνοντας 13 κομμάτια, πλάνα από τις περιοδείες τους, αναρίθμητες φωτογραφίες και το ζωντανό video clip για το κομμάτι “Hey lord”.
Είναι ένα μικρό ταξίδι μέσα στην ιστορία τους ξεκινώντας από τα πρώτα χρόνια με τους Kai Hansen και Michael Kiske στη σύνθεσή τους μέχρι την κυκλοφορία του “Rabbit don’t come easy” CD τους. Tα video clip που περιλαμβάνονται είναι τα “I want out,” “I can,” “If I could fly” , “Just a little sign”, “Halloween”, “Perfect gentleman”, “The time of the oath”, “Kids of the century”, “When the sinner”, “Mr. Ego”, “Where the rain grows”, “Power” και το “Forever and one”.
Η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή και στον ήχο υπάρχουν οι επιλογές για stereo και Dolby digital 5.1. Αρκετά καλή συλλογή, απαραίτητη για συλλέκτες video clip.