Metal City Radio (alternative player)

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Transatlantic – Live In Europe (dvd)

Μαγνητοσκοπημένο ζωντανά στο Tilburg της Ολλανδίας στο Ο13 τον Νοέμβριο του 2001, πήρε σχεδόν δύο χρόνια στο συγκρότημα και στην εταιρία τους για να ολοκληρώσουν και κυκλοφορήσουν αυτήν την αξιομνημόνευτη συναυλία σε DVD.
Αν και τους πήρε τόσο χρόνο παρατηρήσαμε κάποια μικρά λάθη, όπως ένα τυπογραφικό λάθος στους δίσκους, με το πρώτο να αναφέρεται ως δεύτερος και τον δεύτερο ως πρώτο. Λεπτομέρεια θα μου πείτε, αλλά η επιλογή για ήχο 5.1 γίνεται μόνο από το τηλεχειριστήριο και όχι από το menu κρίνεται πιο ουσιαστική, ώστε ο θεατής να απολαύσει την κορυφαία ποιότητα ήχου ταυτόχρονα με την εμφάνιση του συγκροτήματος που κυμαίνεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Από τον πρώτο δίσκο της μπάντας θα βρείτε τα “My New World”, “All Of The Above” και “We all Need Some Light”, από το δεύτερο δίσκο τους το “Duel With The Devil” μαζί με τα “Suite Charlotte Pike” και “Stranger In Your Soul”
Περιέχεται επίσης και ένα medley με κομμάτια των Beatles από το Abbey Road.
Το δεύτερο DVD περιλαμβάνει bonus υλικό με πολλές φωτογραφίες, tour documentary, home movies και πρόβες του συγκροτήματος. Επίσης περιλαμβάνεται και το μέρος που δεν παίχτηκε στην Ολλανδία, το κλασσικό “Shine On You Crazy Diamond” των Pink Floyd. Μαζί συνυπάρχουν και δύο μουσικά CD που περιλαμβάνουν ολόκληρη τη συναυλία.