Metal City Radio (alternative player)

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

KISS – Symphony-The DVD

Επιτέλους ένα πλήρης διάρκειας ζωντανό DVD από το συγκρότημα με την καλύτερη ίσως σκηνική παρουσία στην ιστορία της rock μουσικής. Στην κυκλοφορία περιλαμβάνονται δύο DVD με το δεύτερο δίσκο να περιέχει ολόκληρη την συναυλία που έδωσαν οι Kiss με την συμφωνική ορχήστρα το Φεβρουάριο του 2003 μπροστά σε 40.000 “μαινόμενους” οπαδούς τους στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.
Η συναυλία χωρίζεται σε τρία μέρη, με το τρίτο μέρος να επαναλαμβάνεται στο πρώτο δίσκο, συνοδευόμενο από ένα documentary για την προετοιμασία του show, μαζί με τις πρόβες της μπάντας με την συμφωνική ορχήστρα. Στο πρώτο μέρος περιλαμβάνει την εμφάνιση μόνο των τεσσάρων μελών, με τον Tommy Thayer να αντικαθιστά επάξια τον Ace Freley, με μακιγιαρισμένη εμφάνιση παίζοντας κλασσικά Kiss αριστουργήματα. Το δεύτερο μέρος αποτελεί ένα ακουστικό set συνοδευόμενο από τμήμα της συμφωνικής ορχήστρας, ενώ στο τρίτο μέρος εμφανίζεται το συγκρότημα με ολόκληρη την ορχήστρα και αυτή με make up Kiss!
Στα υπέρ αυτού του DVD o 5.1 απίστευτος ψηφιακός ήχος και η πεντακάθαρη εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Όλα τα κομμάτια παίζονται ολόκληρα χωρίς κοψίματα με τους Kiss να δένουν απόλυτα με την συμφωνική ορχήστρα παρά τα πολλά προβλήματα που είχαν στις πρόβες. Ξεχωρίζει η εμφάνιση με την παιδική χορωδία της Αυστραλίας. Ούτε συζήτηση δεν γίνεται για την αγορά ή όχι της συγκεκριμένης κυκλοφορίας!