Metal City Radio (alternative player)

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Ενημέρωση της τελευταίας στιγμής για τις προγραμματισμένες συναυλίες των COLDPLAY στο ΟΑΚΑ...

Σε ενημέρωση της τελευταίας στιγμής, μάθαμε ότι γίνονται προσπάθειες να ΜΗΝ αναβληθούν οι προγραμματισμένες συναυλίες των COLDPLAY στο ΟΑΚΑ...
Θυμίζουμε ότι από την πλευρά της η High Priority Promotions (διοργανώτρια εταιρεία των συναυλιών των Coldplay) έχει τονίσει ότι δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο γιατί πουθενά δε μπορούν να χωρέσουν 61.000 για μια μέρα και 61.000 άνθρωποι για τη δεύτερη συναυλία, πέραν του ΟΑΚΑ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχει (από τώρα) πενταψήφιος αριθμός κρατήσεων σε ξενοδοχεία της Αθήνας για τις ημέρες των συναυλιών των Coldplay και η πιθανότητα ακύρωσης των, ακόμα κι αν επιστρέφονταν τα χρήματα των εισιτηρίων, είτε θα εγκλώβιζαν ανθρώπους που έχουν προπληρώσει διαμονές να έρθουν στην Αθήνα χωρίς να δουν τους Coldplay είτε θα τους ωθούσαν, εφόσον έχουν κάνει κράτηση με δωρεάν ακύρωση, να την ακυρώσουν. 
Στην προκειμένη περίπτωση,122.000 εισιτήρια έχουν προ πωληθεί, μένει να δούμε πιο θα είναι το εναλλακτικό σχέδιο που φημολογείται τις τελευταίες ώρες από την πλευρά του αρμοδίου υπουργείου.
Τέλος να τονίσουμε ότι η διοργανώτρια εταιρεία θα βρεθεί αντιμέτωπη με εξοντωτικές ποινικές ρήτρες και πολύ υψηλά τραπεζικά έξοδα σε περίπτωση επιστροφής του αντιτίμου των εισιτηρίων.