Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Ποιό μεγάλο όνομα ακούγεται για να έρθει στην χώρα μας;

Το 2ο μεγάλο όνομα που συζητιέται να έρθει σε κάποιο φεστιβάλ το καλοκαίρι είναι πράγματι οι Iron Maiden, παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν στο συγκρότημα, με τον Nicko McBrain να ετοιμάζεται σιγά σιγά να αποχωρήσει από την μπάντα (μπορεί και πριν την αλλαγή του χρόνου), ενώ έντονες είναι και οι σκέψεις και για μια δεύτερη αποχώρηση αυτή του Dave Murray. 
Θυμίζουμε ότι χθες ήταν η τελευταία βραδιά της "THE FUTURE PAST TOUR 2023" στην πόλη Ίντιο στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.
Τέλος τυχαίο δεν είναι και το γεγονός ότι ο Steve Harris φουλάρει τις μηχανές με τους British Lion.

Οι British Lion επιστρέφουν για μια χειμερινή περιοδεία 16 ημερών στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο ξεκίνημα του νέου έτους.
Η αφετηρία έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιανουαρίου στο διάσημο χώρο Cart & Horses στο Stratford του Λονδίνου.
Επίσης, θα εμφανιστούν στο Monsters Of Rock Cruise του 2024, το οποίο θα ξεκινήσει στο Μαϊάμι στις 2 Μαρτίου και θα διαρκέσει έξι νύχτες.
Από την άλλη μεριά σχεδόν κλεισμένος είναι ο Bruce Dickinson μαζί με Adrin Smith και Roy Z. 
Θυμίζουμε ότι ο Bruce Dickinson ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα την κυκλοφορία ενός νέου προσωπικού δίσκου. Το "The Mandrake Project" το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 και θα είναι το έβδομο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του. Ήδη έχουν ανακοινωθεί επικείμενες εμφανίσεις του Bruce Dickinson στη Λατινική Αμερική για τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2024 ενώ πλέον αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση για την Αθήνα.