Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Ελληνικές ταινίες (Κυριακή)

 

MEGA 13:40 Ένα Έξυπνο Μούτρο 1965. Δύο συνέταιροι σε μια φαρμακοβιομηχανία, ο Ιορδάνης και ο Πότης, είναι αρκετά ζωηροί ερωτικά. Ο Πότης είναι μέγας γυναικοθήρας, γιατί αν και αρραβωνιασμένος με τη βασική χρηματοδότρια της επιχείρησης, Αμαλία, δεν διστάζει να την απατά με την καλλίγραμμη Νανά, την οποία και συντηρεί. 


Κάποια στιγμή, ένας φιλόδοξος νεαρός, ο Τηλέμαχος, παίρνει είδηση την απιστία και απειλεί ότι θα τα αποκαλύψει όλα στην Αμαλία. Έτσι, προσλαμβάνεται στην εταιρεία και ξεκινάνε τα μπερδέματα... Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Βασίλης Αυλωνίτης, Νίκος Ρίζος, Νινή Τζάνετ, Νανά Σκιαδά, Έλσα Ρίζου, Ελένη Κριτή, Αλέκος Τζανετάκος και Αθηνόδωρος Προύσαλης. Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ανδρεαδάκης. 

ΑΝΤ1 15:00 Μια Ζωή Την Έχουμε 1958. Ο Κλέων, πρώην ταμίας της Εμποροπιστωτικής Τράπεζας, βρίσκεται στη φυλακή γιατί καταχράστηκε το ταμειακό πλεόνασμα ενός εκατομμυρίου, εκατόν μίας χιλιάδων, εκατόν μίας δραχμών και δέκα λεπτών, που εμφανίστηκε στα βιβλία του. Εκεί, εξηγεί στον συμπονετικό δεσμοφύλακα Χαράλαμπο Μπαζούκα, την ιστορία που τον οδήγησε από τα ξύλινα κάγκελα του ταμείου του στα σιδερένια κάγκελα του κελιού του. Σκηνοθεσία: Γιώργος Τζαβέλλας Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Χορν, Υβόν Σανσόν, Βασίλης Αυλωνίτης, Χρήστος Τσαγανέας, Περικλής Χριστοφορίδης, Λαυρέντης Διανέλλος

OPEN 15:45 Είκοσι Γυναίκες Κι Εγώ 1973. Παραγωγή: Φίνος Φιλμ. Ο Κώστας αντιμετωπίζει προβλήματα με τις γυναίκες της ζωής του και τα πράγματα στη ζωή του περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν αποφασίζει να παντρευτεί κρυφά την Μπέττυ. Πρωταγωνιστούν: Κώστας Βουτσάς, Μπέτυ Λιβανού, Σμάρω Στεφανίδου. Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης.

TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 20:00 Αν Έχεις Τύχη 1964. Ένας άνεργος καθηγητής βρίσκει στο δρόμο του ένα λαχείο, το μαζεύει και κερδίζει ένα τεράστιο ποσό. Αντί όμως να λύσει το πρόβλημα της ζωής του μπλέκει σε μία τρελή περιπέτεια. Παίζουν: Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Νίκος Ρίζος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Χρήστος Τσαγανέας. Σκηνοθεσία: Γιώργος Πετρίδης. Σενάριο: Νίκος Τσιφόρος. 

ΑΝΤ1 20:00 Ένας Ιππότης Για Τη Βασούλα 1968. Μια πλούσια χήρα, η κυρία Κλειώ, ζει απομονωμένη με μοναδική συντροφιά το προσωπικό της βίλας της. Όπως κάθε μοναχικός άνθρωπος, έχει κι αυτή τις αδυναμίες της. Λατρεύει τα ιπποτικά μυθιστορήματα και έχει προσλάβει ως γραμματέα τη Βασούλα, για να της τα διαβάζει. Μια μέρα, κάποιες υποχρεώσεις την αναγκάζουν να πάει στην επαρχία με τον δικηγόρο της, Θεόδωρο και τον κηπουρό της, Αριστείδη. Τότε έρχονται στη βίλα, εν αγνοία της κυρίας Κλειώς, μια φίλη της Βασούλας, η Πόπη, με τον φίλο της, τον Μήτσο, για να περάσουν ένα βράδυ εκεί. Όμως, για κακή τους τύχη, το ίδιο βράδυ επιστρέφει απρόσμενα η κυρία Κλειώ. Ο ξαφνικός ερχομός της περιπλέκει τα πράγματα, καθώς η Βασούλα αναγκάζεται να συστήσει τον Μήτσο σαν σύζυγό της. Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Φαίδων Γεωργίτσης, Γιώργος Μιχαλόπουλος, Μαρία Φωκά, Μαρία Μπονέλλου, Αννα Παϊτατζή, Χρόνης Εξαρχάκος, Δημήτρης Μπισλάνης. Σενάριο - Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης.