Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ TV (Κυριακή 11/09)

15.45 OPEN ΒΙΒΑ ΡΕΝΑ 1967 Μια φτωχή Ελληνίδα τραγουδίστρια δέχεται να αντικαταστήσει στο πάρτι ενός εφοπλιστή την διάσημη Ιταλίδα ξαδέλφη της, αφού μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Η απάτη της όμως δεν αργεί να αποκαλυφθεί. Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης Πρωταγωνιστούν: Ρένα Βλαχοπούλου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νίκος Ρίζος


16:40 ΑΝΤ1 Η Κόρη Μου Η Σοσιαλίστρια 1966. Ο χήρος εργοστασιάρχης Αντώνης Δέρβης έχει μια κόρη, τη Λίζα, που σπουδάζει στο Λονδίνο. Ο Δέρβης ονειρεύεται ότι η Λίζα θα τον αντικαταστήσει μια μέρα στη διεύθυνση του εργοστασίου του. Εκείνη, όμως, καταφθάνει από το Λονδίνο με εντελώς νέες και ανατρεπτικές ιδέες, σκοπεύοντας να κάνει πολλές καινοτομίες, αλλά και να χτυπήσει την αυταρχικότητα του πατέρα της. Γρήγορα έρχεται σε σύγκρουση μαζί του και σε μια απεργία διαμαρτυρίας των εργατών, γνωρίζει ένα νεαρό απεργό, τον οποίο στην αρχή δείχνει να περιφρονεί. Τελικά όμως τον ερωτεύεται... Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Χρόνης Εξαρχάκος, Σταύρος Ξενίδης, Νικήτας Πλατής. Σενάριο - Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος. 

20:00 TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο Θύμιος Τα Κανε Θάλασσα 1959. Ο Θύμιος Μπούκουρας, ένας επαρχιώτης, αφήνει το χωριό του, τη Βλαχοκερασιά, και την οικογένειά του, και με δυο καλάθια και δυο κότες υπό μάλης, ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για κάποιες δουλειές. Στον σταθμό τρένου, όμως, θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με μια κοπέλα, τη Λίζα, η οποία θα του αλλάξει ολοκληρωτικά τα σχέδια. Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος Ηθοποιοί. Κώστας Χατζηχρήστος. Ανδρέας Μπάρκουλης. Βούλα Χαριλάου. Νίτσα Τσαγανέα. Αλέκα Στρατηγού. Νίκη Λινάρδου, Ορέστης Μακρής.

21:00 ΣΤΑΡ Η Κυρά Μας Η Μαμή 1959. Ο Λυκούργος, γιατρός του ΙΚΑ, βγαίνει στη σύνταξη και πηγαίνει, μαζί με τη γυναίκα του και την κόρη του, να εγκατασταθεί στη Λεστινίτσα, το χωριό της γυναίκας του, όπου σκοπεύει να ανοίξει ιατρείο. Στο χωριό, όμως, φοβερός αντίπαλος του γιατρού είναι η μαμή, που ασκεί και την ιατρική επιστήμη, ανάγοντας όλα τα περιστατικά σε... μάτιασμα! Έχει πείσει τους πάντες πως ό,τι και να έχει κανείς δεν είναι παρά μάτιασμα, που η ίδια πρέπει να ξεματιάσει με τις γνώσεις της - επί πληρωμή, φυσικά. Η μαμή έχει κι ένα γιο, που σπουδάζει στην Αθήνα ιατρική. Το ειδύλλιο μεταξύ της κόρης του Λυκούργου και του γιου της μαμής πλέκεται, αλλά το πρόβλημα είναι πως θα συμπεθεριάσουν αυτοί οι δύο άσπονδοι εχθροί... Παίζουν: Ορέστης Μακρής, Γεωργία Βασιλειάδου, Ελένη Ζαφειρίου, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Ξένια Καλογεροπούλου. Σενάριο - Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος.

23.40 ΕΡΤ2 ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ 1973 Στα Φιλιατρά, μια μισοέρημη πολίχνη της Μεσσηνίας, όσοι αγρότες έχουν απομείνει βρίσκονται σ’ έναν διαρκή αγώνα για να ξεπληρώσουν τα χρέη τους στην Αγροτική Τράπεζα. Ένας ράφτης και παλιός δρομέας, ο Ανδρέας (Βαγγέλης Καζάν), που αποτελεί και τη συνείδηση του τόπου, βιώνει την αφόρητη μοναξιά και πνίγεται από την ανία.Σκηνοθεσία-σενάριο: Θεόδωρος Μαραγκός Παίζουν: Βαγγέλης Καζάν, Χρήστος Τόλιος, Κώστας Τσάκωνας, Βασίλης Τσιπίδης, Φανή Τόλιου.

02:15 ALPHA Έλα Ν' Αγαπηθούμε Ντάρλινγκ 1984. Ο Στάθης, ένας ζωηρούλης «νεανίας», του οποίου ο πατέρας έχει καφενείο στην κεντρική πλατεία του νησιού, κάνει «καμάκι» στις προκλητικές τουρίστριες. Εμπόδιο σ' αυτές τις ερωτικές εξορμήσεις του στέκεται η γειτόνισσά του Ρένα που τον αγαπά και κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει. Απ' την άλλη, η αδελφή του Καίτη, μια νόστιμη και ρομαντική κοπέλα, ερωτεύεται έναν Αθηναίο που γνώρισε στο πλοίο, τον Σταμάτη, ο οποίος μένει για χάρη της στο νησί. Μετά από πολλά ευτράπελα επεισόδια, το ευτυχές τέλος επέρχεται για τα δύο ζευγάρια. Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Ρένα Παγκράτη, Σταμάτης Γαρδέλης. Σκηνοθεσία - Σενάριο: Γιάννης Δαλιανίδης.

03:45 ΣΤΑΡ Φτηνά Τσιγάρα 2000. Ο Νίκος είναι ένας τριαντάχρονος άνεργος, που ζει μόνος δίχως φιλενάδα, από πεποίθηση. Τον περιβάλουν διάφοροι τύποι ανθρώπων: ο ιδιοκτήτης του καφενείου, όπου συχνάζει, ο Τέλης - μόνιμος θαμώνας και πολυλογάς, που θεωρητικολογεί υπέρ του αχαλίνωτου σεξ αλλά και ο φίλος του, ένας κυνικός, που παροτρύνει τον Τέλη στο κυνήγι της γυναίκας. Ο Μανώλης είναι τυχοδιώκτης, πρόθυμος να εμπλακεί στις πιο απρόσμενες καταστάσεις. Τελικά, ο Νίκος γνωρίζει σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο τη Σοφία, μια όμορφη νεαρή κοπέλα γεμάτη αυτοπεποίθηση, από το χώρο της μόδας. Περιπλανιούνται μια νύχτα μαζί στην πόλη και χωρίζουν. Θα την αναζητήσει εκ νέου, καθώς πλέον ο περίγυρος του δεν τον εμπνέει... Παίζουν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Τσάκωνας, Άλκης Παναγιωτίδης, Τάκης Σπυριδάκης. Σκηνοθεσία: Ρένος Χαραλαμπίδης.