Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ TV (Σάββατο 10/09)

13.50 MEGA ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ 1966 Οι τρυφερές ιστορίες των κυρίων, κυριών και δεσποινίδων που ζουν γύρω από μια αυλή, ερωτεύονται, γελάνε, κλαίνε, τσακώνονται, μα πάνω από όλα αγαπιούνται. ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Ντίνος Δημόπουλος ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:Ντίνος Ηλιόπουλος Αλέκος Αλεξανδράκης, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Ελένη Προκοπίου, Φλωρέτα Ζάνα, Νόρα Βαλσάμη, Μαίρη Λαλοπούλου, Κώστας Πρέκας, Κατερίνα Γιουλάκη, Αντιγόνη Κουκούλη


14.00 ΕΡΤ2 ΝΤΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 1959 Όταν ένας πλασιέ (Μίμης Φωτόπουλος) ανακαλύπτει ένα μωρό, εγκαταλελειμμένο στην πόρτα ενός σπιτιού, θα το φροντίσει, ψάχνοντας παράλληλα να βρει τους γονείς του ή κάποιο ζευγάρι που να θέλει να το υιοθετήσει. Στο τέλος γίνεται ο κηδεμόνας του έκθετου. Σκηνοθεσία-σενάριο: Στέλιος Ζωγραφάκης. Παίζουν: Μίμης Φωτόπουλος, Γεωργία Βασιλειάδου, Λίλη Παπαγιάννη, Περικλής Χριστοφορίδης, Βύρων Πάλλης, Πόπη Λάζου, Λαυρέντης Διανέλλος.

15.45 OPEN ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΒΕΓΓΟΣ 1965 Ο Θανάσης Θανασάκης είναι ένας φουκαράς, εγκαταλειμμένος από τη μητέρα του στην πόρτα του πρότυπου ορφανοτροφείου αρρένων Αττικής, όπου και πέρασε είκοσι χρόνια από τη ζωή του. Με την ενηλικίωσή του βγαίνει από το ίδρυμα, κάνει κάτι ψευτοδουλίτσες και πάει φαντάρος. Όταν απολύεται από το στρατό, ανοίγει ένα κουρείο, ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια φτωχή κοπέλα κι αναζητεί τον πατέρα του. Σκηνοθεσία: Πάνος Γλυκοφρύδης Πρωταγωνιστούν: Θανάσης Βέγγος, Κλεώ Σκουλούδη, Λαυρέντης Διανέλλος

16:45 ΑΝΤ1 Ο Δασκαλάκος Ήταν Λεβεντιά 1970. Ο δάσκαλος ενός ορεινού χωριού, καταφθάνει στην Αθήνα για να υποχρεώσει έναν πλούσιο βιομήχανο, να κρατήσει την υπόσχεσή του και να αναγείρει ένα καινούριο σχολείο στον τόπο του. Πρωταγωνιστούν: Κώστας Βουτσάς, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Ελένη Ερήμου, Ανδρέας Φιλιππίδης. Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης.

18:00 ΣΚΑΪ Ο Καζανόβας 1963. Ένας αγαθός χωριάτης, πιστεύοντας πως είναι ο νέος Καζανόβας, καταφθάνει στην Αθήνα για να κατακτήσει τις γυναίκες. Ο ξάδερφός του αναγνωρίζοντας την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο, τον μπλέκει, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει, σε μία μεγάλη απάτη. Πρωταγωνιστούν: Κώστας Χατζηχρήστος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρθα Καραγιάννη, Ντίνα Τριάντη. Σκηνοθεσία: Σωκράτης Καψάσκης. 

20:00 ΑΝΤ1 Η Σωφερίνα 1964. Η Μαίρη ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της, Νίκο, ως τη μέρα που η στενή της φίλη, Λιλή, της ζητάει να δανειστεί για λίγο το αυτοκίνητό της. Στην πραγματικότητα, η Λιλή, που είναι παντρεμένη με τον ζηλιάρη Μιχαλάκη, έχει ένα παράνομο ραντεβού με το καινούργιο της φλερτ, τον Πάκη. Πηγαίνοντας να τον συναντήσει, παθαίνει ένα ατύχημα. Όταν επιστρέφει το αυτοκίνητο, η Μαίρη διαπιστώνει ότι είναι σε κακά χάλια. Όμως, για να υπερασπιστεί την υπόληψη της φίλης της και για να καλύψει τις συζυγικές της αταξίες, η Μαίρη αναγκάζεται να πει ψέματα στον Νίκο. Το ένα ψέμα, όμως, φέρνει το άλλο και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες... Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Μάρω Κοντού, Γιώργος Πάντζας, Γιώργος Κωνσταντίνου, Βασίλης Αυλωνίτης, Καίτη Λαμπροπούλου, Κλειώ Σκουλούδη, Τζόλυ Γαρμπή, Άλκης Γιαννακάς, Κώστας Χατζηχρήστος. Σενάριο: Γιώργος Ρούσσος. Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος.

21.00 MEGA Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ 2010 Ο Γιάννης Λάζος είναι ένας άντρας που τα έχει όλα! Είναι ένας γοητευτικός και διάσημος ηθοποιός, ερωτευμένος με τη γυναίκα του και προστατευτικός με την κόρη του. Για την ακρίβεια υπερ-προστατευτικός! Για την κόρη του, το πιο τρανό του έργο, ο Γιάννης είναι ικανός να φτάσει στα άκρα! Και θα φτάσει, όταν στο πλατό και στη ζωή του θα εισβάλει ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος ζεν πρεμιέ Ιωάννης Ντέλος, όχι μόνο για να διεκδικήσει τον ρόλο του γιου, στη σειρά που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης, αλλά και το χέρι της κόρης του. ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νίκος Κουτελιδάκης ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Γιάννης Μπέζος, Μπέσυ Μάλφα, Γιώργος Χρυσοστόμου, Ευγενία Δημητροπούλου

21:30 ALPHA Ο Κλέαρχος, Η Μαρίνα Και Ο Κοντός 1961. Ο Κλέαρχος φλερτάρει την όμορφη γειτόνισσά του, την Ηρώ, και όταν μαθαίνει ότι φεύγει για διακοπές σε κάποια λουτρόπολη αποφασίζει να πάει και αυτός στο ίδιο μέρος για να συνεχίσει την πολιορκία. Μα δεν είναι εύκολο να ξεφύγει από τη συμβία του...την Μαρίνα. Βάζει λοιπόν το γαμπρό του, το Μάχο, να προσποιηθεί ότι έχει πρόβλημα υγείας και χρειάζεται να πάει για λουτροθεραπεία στο μέρος που θα πάει και η Ηρώ. Έτσι, πεθερός και γαμπρός ξεκινάνε για τα Καμένα Βούρλα, όπου αρχίζουν το γλέντι μακριά από τις συμβίες τους. Ένα ωραίο πρωί όμως καταφθάνουν στο ξενοδοχείο, μάνα και κόρη... Παίζουν: Βασίλης Αυλωνίτης, Γεωργία Βασιλειάδου, Νίκος Ρίζος, Έλσα Ρίζου, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Άγγελος Μαυρόπουλος, Γιάννης Βογιατζής. Σκηνοθεσία: Νίκος Τσιφόρος.