Metal City Radio (alternative player)

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Το Μάρτιο ο νέος δίσκος των Vicious Rumors

Οι Αμερικάνοι, και πιο συγκεκριμένα από το Bay Area του San Francisco, power metallers Vicious Rumors θα κυκλοφορήσουν το δέκατο (αν δεν κάνουμε λάθος, full length δίσκο της καριέρας στις 28 Μαρτίου του 2011 μέσω της SPV/Steamhammer. Ο δίσκος ονομάζεται “Razorback Killers” και ηχογραφήθηκε στα Trident Studios στην Καλιφόρνια από τους Juan Urteaga και Geoff Thorpe.
Το πλήρες track list του δίσκου έχει ως εξής: Murderball, Black, Razorback Blade, Blood Stained Sunday, Pearl Of Wisdom, All I Want Is You, Axe To Grind, Let The Garden Burn, Rite Of Devastation και Deal With The Devil.
Η τωρινή σύνθεση των Vicious Rumors αποτελείται από τους: Brian Allen (φωνητικά, LAST EMPIRE, MALICE, WILD DOGS), Geoff Thorpe (κιθάρες), Larry Howe (τύμπανα), Kiyoshi Morgan (κιθάρες) και Stephen Goodwin (μπάσο).
Σχετικά με το που βρίσκονται μουσικά οι Vicious Rumors ο Geoff Thorpe δήλωσε: “Όσο πιο πολύ μεγαλώνουμε τόσο πιο άρρωστος γίνεται ο ήχος των Vicious Rumors. Δεν έχουμε ελαττώσει τις ταχύτητες, το αντίθετο μάλιστα. Οι οπαδοί μας δε θα δουν ούτε ένα show, στο οποίο να μη δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και ακόμα παραπάνω.”