Metal City Radio (alternative player)

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Τέλος και για τη «Veto»

Η εφημερίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του Πέτρου Κυριακίδη, κυκλοφορεί, για τελευταία φορά την Πρωτοχρονιά του 2011 αποχαιρετώντας τους αναγνώστες της.
«Η συνέχιση μιας εκδοτικής και δημοσιογραφικής προσπάθειας με τους δικούς μας όρους κατέστη πλέον οικονομικά ανέφικτη" αναφέρεται στην ιστοσελίδα, www.zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
"Σε καιρούς δομικής και συνάμα βαθιάς οικονομικής κρίσης του Τύπου και των ΜΜΕ, δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε την έκδοση της εφημερίδας χωρίς να παραβούμε τους κανόνες που εμείς θεσπίσαμε" συνεχίζει η ανακοίνωση.
Η εφημερίδα εκδόθηκε πριν από περίπου 1 χρόνο μετά τα κεφάλαια που είχε λάβει ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος από την πώληση, του μεριδίου του στο «Θέμα», με σκοπό να ανταγωνιστεί τη συγκεκριμένη έκδοση των πρώην συνεταίρων του, από την οποία αποχώρησε με ηχηρό τρόπο Σταδιακά από το εκδοτικό σχήμα του «Veto» αποχώρησαν οι Παντελής ζαγοριανίτης, Θανάσης Λάλας και Χρήστος Μουλίνος και ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος αναζήτησε τη συνδρομή του Πέτρου Κυριακίδη.
Ο συνέταιρος του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη απέκτησε το 49% των μετοχών και συμφώνησε να υποστηρίξει την έκδοση διαθέτοντας ένα ποσό μηνιαίως, με αντάλλαγμα την τήρηση κάποιων όρων.
Η πλευρά του επιχειρηματία θεώρησε πως οι όροι δεν τηρήθηκαν και απέσυρε τη χρηματοδότηση χωρίς αυτό να επηρεάζει τις υπόλοιπες συμμετοχές του στα ΜΜΕ.
Η κίνηση αυτή συμπίπτει χρονικά και με την πώληση της Alapis από το Λαυρέντη Λαυρεντιάδη,.
Πρόκειται το τρίτο ηχηρό λουκέτο στον Τύπο, μετά το κλείσιμο του «Ελεύθερου Τύπου» από την οικογένεια Αγγελοπούλου και την επανέκδοση του από τους Δημήτρη Μπενέκο και Αλέξης Σκαναβή με λιγότερο προσωπικό, τη διακοπή έκδοσης της «Απογευματινής» από τον Κωνσταντίνο Σαραντόπουλου και τη διακοπή της έντυπης της ημερήσιας έκδοσης του «Βήματος» (ΔΟΛ) και την υπόσχεση για τη μετατροπή της σε ηλεκτρονική.
Και φαίνεται πως δεν θα είναι το τελευταίο.

πηγή:http://media-industry.blogspot.com/