Metal City Radio (alternative player)

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Mick Mars vs Motley Crue, και η κόντρα συνεχίζεται...

Ο Mick Mars, ο επί 41 χρόνια κιθαρίστας των Motley Crue, έχει καταθέσει νομικά έγγραφα που ρίχνουν φως στις βαθιές και πρωτοφανές εχθρικές διαφωνίες μεταξύ αυτού και των άλλων τριών μελών του συγκροτήματος.

Ο Mars κατηγορεί το συγκρότημα ότι απέκρυψε σκόπιμα πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες επιχειρήσεις των Motley Crue στις οποίες έχει μερίδιο ιδιοκτησίας 25%. 

Ο Mars λέει ότι το συγκρότημα ζήτησε από αυτόν να υπογράψει μια συμφωνία αποχώρησης που θα τον απομάκρυνε από αυτά και άλλα μελλοντικά συμφέροντα, με αντάλλαγμα ένα μερίδιο της τάξης του 5% από την περιοδεία του γκρουπ για το 2023, η οποία θυμίζουμε, συνεχίζεται χωρίς αυτόν.

Τα έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν δείχνουν ότι τον κατηγορούσαν πως κρατούσε πίσω την μπάντα και τα προβλήματα υγείας του, τον εμπόδιζαν να αποδώσει πάνω στη σκήνη. Ο Mars μέσω των ίδιων εγγράφων απαντά ότι ήταν το μοναδικό μέλος που έπαιζε κανονικά και ζωντανά τα μέρη του πάνω στη σκηνή και πως όλοι οι υπόλοιποι είχαν είχαν προ-ηχογραφημένα μέρη στο μεγαλύτερο μέρος των συναυλιών.

Οι Mötley Crüe απάντησαν ότι: "Eρμηνεύουν πάντα τα τραγούδια τους ζωντανά, αλλά κατά την τελευταία περιοδεία, ο Mick δυσκολευόταν να θυμηθεί συγχορδίες, έπαιζε λάθος τραγούδια και έκανε συνεχή λάθη που τον οδήγησαν στην αποχώρησή του από το συγκρότημα.

Το συγκρότημα έχει πλήρη επίγνωση για τον Mick, του εύχεται να είναι καλά και ελπίζει ότι μπορεί να λάβει καλύτερη καθοδήγηση από τους συμβούλους του που τον οδηγούν στην απληστία".

Ο Mars ισχυρίζεται από την πλευρά του ότι μπορεί ακόμα να εκτελέσει τέλεια τα μέρη του και είναι έτοιμος και ικανός να συμμετάσχει σε οτιδήποτε δεν τον υποβάλλει στις δυσκολίες της περιοδείας. 

Σκόπευε μάλιστα να μείνει στο συγκρότημα για ηχογραφήσεις, μεμονωμένες παραστάσεις και πιθανές τηλεοπτικές εμφανίσεις, καθώς και να διατηρήσει τα οικονομικά του συμφέροντα, εγκαταλείποντας μόνο τις περιοδείες.

Τέλος τα αδέλφια του Mars δήλωσαν ότι: «Πραγματοποίησαν έκτακτη συνέλευση των μετόχων για την κύρια εταιρική οντότητα του συγκροτήματος προκειμένου να πετάξουν τον Mars από το συγκρότημα, να τον απολύσουν ως διευθυντή της εταιρείας, να τον διώξουν και από στέλεχος της και να του αφαιρέσουν τις μετοχές της εταιρείας. Αφού δεν έφυγε αθόρυβα, υποτίθεται ότι θα τον απέλυαν από τις έξι επιπλέον εταιρίες του συγκροτήματος".

Και η κόντρα συνεχίζεται...